High Tea2019-08-26T14:56:43+00:00

High tea tussen de Alpacas

Tijdens onze high tea krijg je de mogelijkheid onze Alpaca’s van dicht bij te ervaren. Ze scharrelen gemoedelijk tussen de tafels door en komen aan je snuffelen. Ook onze kalkoenen, kat en kippen komen af en toe een kijkje nemen.

Alpaca’s zijn van nature erg nieuwsgierig en onze zes jonge dames zijn gewend aan mensen en aandacht. Je kan ze rustig knuffelen, brokjes voeren en foto’s maken.

Wij bieden op vastgestelde momenten high tea waarbij je kunt kiezen uit twee arrangementen: De Zoete Alpaca met koffie en thee en zoete lekkernijen en de Alpaca High Tea met koffie, thee, zoete en hartige lekkernijen. Wij bieden plaats aan maximaal 12 personen per activiteit. Heeft u een verjaardag of dagje uit en zou u op een andere datum tussen onze Alpacas willen verblijven? Wanneer u ons een mail stuurt met uw aanvraag kunnen we gezamenlijk kijken wat er mogelijk is.

Zoete Alpaca

Het zoete Alpaca Arrangement is een variant van de High Tea en kan geboekt worden tijdens High Tea momenten:

1,5 uur tussen de Alpacas

onbeperkt koffie en thee en genieten van verschillende zoete lekkernijen

€25,50 p.p.

(niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar, honden niet toegestaan, de high tea gaat door bij een minimum van 4 deelnemers)

Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie.

Klik hier om in te schrijven voor een High Tea

Alpaca High Tea

Het Alpacas High Tea Arrangement is een uitgebreide High Tea en kan geboekt worden tijdens High Tea momenten:

1,5 uur tussen de Alpacas

onbeperkt koffie en thee en genieten van verschillende zoete en hartige lekkernijen

€38,50 p.p.

(niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar, honden niet toegestaan, de high tea gaat door bij 4 deelnemers)

Let op: wij kunnen niet cateren voor mensen met een allergie of intolerantie.

Klik hier om in te schrijven voor een High Tea

Belangrijk om te weten

De Alpaca is een lief, rustig, intelligent en sensitief dier.

Wij besteden veel tijd en aandacht aan het hand tam maken van onze dieren maar het blijven dieren. Een Alpaca kan, in uitzonderlijke gevallen spugen. Onze Alpaca’s zullen in eerste instantie proberen van u weg te lopen wanneer iets hen niet bevalt. Wanneer dit niet lukt zullen zij eerst een waarschuwing’s spuug geven. Zij spugen dan een spray van hele kleine druppeltjes. Hierna volgt een waarschuwing met geluid, gevolgd door een echte spuug. Groen, plakkerig en stinkend.

Wij hebben zelden beleefd dat onze Alpacas echt spugen maar wees er in uw kledingkeuze op bedacht dat er een mogelijkheid bestaat dat het gebeurt. Ook bij een waarschuwing’s spuug kunnen er druppeltjes alpaca speeksel op kleding terecht komen,

Alpacas poepen op één plek. Een verzameling van keuteltjes zoals die van konijnen. Meestal doen zij dit in de wei en in het nachthok. Het kan echter voorkomen dat er tijdens de High Tea een keuteltje valt. Trek daarom niet uw nieuwe schoenen aan.

Alpacas en (jonge) kinderen.

Ook tamme Alpacas blijven dieren met een vlucht instinct. Wij vinden het niet raadzaam met kinderen jonger dan 8 jaar deel te nemen aan onze High Tea’s. Enige rust is nodig om de Alpacas niet af te schrikken. Er is in de ruimte bij de Alpacas geen plek voor kinderen om rond te lopen of te kruipen. Ook kan het voorkomen dat een Alpaca een schop geeft wanneer er iets tegen zijn achter poten komt. Voor een volwassen persoon is zo’n schop niet pijnlijk. Hooguit te vergelijken met tegen een tak aanlopen. Voor kleine kinderen echter, zou de schop van een Alpaca als erg pijnlijk ervaren kunnen worden en, wanneer in de buik geplaatst, zelfs tot inwendig letsel kunnen leiden. Ouders met kinderen van 8 jaar en ouder zijn van harte welkom, mits u als ouder de kinderen begeleid en de kinderen in staat zijn enige tijd rustig op een stoel te zitten.

Is uw kind jonger dan 8 jaar? Kom dan picknicken bij de alpacas.