Wandelen2019-10-29T11:10:46+00:00

Wandelen met Alpacas

Wij bieden verschillende wandelingen het gehele jaar door en ook seizoensgebonden wandelingen.

Naast de wandelingen bieden we ook combi’s, combinaties van High Tea en wandeling.

Alpaca strandwandeling

Strandwandeling.

Wandelen over het strand tussen Domburg en Westkapelle. Foto’s maken met de zee op de achtergrond. Knuffelen met de Alpaca’s.

Onze dames genieten van de wind en het strand. U ook? Wij nodigen u van harte uit mee te gaan. We wandelen in een rustig tempo over het strand en door de duinen. Onderweg is er voldoende gelegenheid tot het maken van foto’s, knuffelen en om zelf een alpaca te leiden. Er wordt gewisseld zodat iedereen een Alpaca kan begeleiden. De Alpacas lopen graag door het water. Houd hier rekening mee met uw schoenkeuze. Kinderen tussen 8 en 14 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Kinderen onder 8 jaar kunnen geen deel nemen aan de wandeling.

De Alpacas strandwandeling duurt +- 1,5 uur en kost €30,- per persoon. Dit geld voor iedereen die mee loopt. We hanteren 2 deelnemers per alpaca. De wandeling gaat door bij 6 deelnemers.

Onze Alpacas houden niet van wandelen in de regen, sneeuw, hagel, harde wind of onweer. Houd op de dag van de door u gereserveerde wandeling de facebook pagina in de gaten, mocht de wandeling niet door gaan wordt dat op facebook gemeld.

Voorjaar en winter kleding advies: hoge rubber laarzen, wind- en waterdichte jas, pet of muts. Een paraplu en het vast houden van een alpaca gaan niet samen.

Zomer kleding advies: korte broek, waterschoenen, pet, zonnebrand, flesje water voor onderweg. Wandelen op blote voeten is op eigen risico. De alpacas hebben scherpe nagels en ook de schepen zijn scherp.

Landerijen wandeling

Landerijen wandeling, genieten van akkers, velden, vergezichten en hagen.

Wandel over het fietspad en schelpenpaadjes langs de landerijen. Geniet van de boompartijen en een pittoresk klinker straatje.

Onze dames genieten van de geuren van het land, de wind en de vergezichten. U ook? Wij nodigen u van harte uit mee te gaan. We wandelen in een rustig tempo. Onderweg is er voldoende gelegenheid tot het maken van foto’s, knuffelen en om zelf een alpaca te leiden. Er wordt gewisseld zodat iedereen een Alpaca kan begeleiden. Kinderen tussen 8 en 14 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Kinderen onder 8 jaar kunnen geen deel nemen aan de wandeling.

De landerijenwandeling duurt +- 1,5 uur en kost €30,- p.p. Dit geld voor iedereen die mee loopt. We hanteren 2 deelnemers per alpaca. De wandeling gaat door bij 6 deelnemers.

Onze Alpacas houden niet van wandelen in de hevige regen, harde wind of onweer. Houd op de dag van de door u gereserveerde wandeling de facebook pagina in de gaten, mocht de wandeling niet door gaan wordt dat op facebook gemeld.

Winter kleding advies: stevige schoenen, wind- en water dichte jas, een pet of muts of hoed. Een paraplu en het vast houden van een Alpaca gaan niet samen.

De snertwandeling vindt plaats vanaf medio november, of zoveel eerder als het snert weer is.

Stadswandeling Middelburg

Buiten het seizoen (oktober tot maart) bieden wij stadswandelingen aan in Middelburg.

Wandel door de oude pittoreske straatjes en over de stadswallen van de monumentale stad.  Leer de Alpacas kennen in Middelburg.

Onze dames genieten van afwisseling: klinker straatjes, jachthaven, Oostkerk, bruggetjes en oude bomen op het Bolwerk. U ook? Wij nodigen u van harte uit mee te gaan. We wandelen in een rustig tempo. Onderweg is er voldoende gelegenheid tot het maken van foto’s, knuffelen en om zelf een alpaca te leiden. Er wordt gewisseld zodat iedereen een Alpaca kan begeleiden. Kinderen tussen 8 en 14 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Kinderen onder 8 jaar kunnen geen deel nemen aan de wandeling.

De Alpacas Stadswandeling Middelburg duurt +- 1 uur. De Alpacas Stadswandeling Middelburg kost €30,- per persoon. We hanteren 2 deelnemers per alpaca. De wandeling gaat door bij 6 deelnemers.

Onze Alpacas houden niet van wandelen in de hevige regen, sneeuw, hagel, harde wind of onweer. Houd op de dag van de door u gereserveerde wandeling (vaak ook al de avond vooraf) de facebook pagina in de gaten, mocht de wandeling niet door gaan wordt dat op facebook gemeld.

Kleding advies: stevige schoenen, wind- en water dichte jas, een pet of muts of hoed. Een paraplu en het vast houden van een Alpaca gaan niet samen.