Wandelen2019-03-19T08:09:08+00:00

Wandelen met Alpacas

Wij bieden verschillende wandelingen het gehele jaar door en ook seizoensgebonden wandelingen. Op dit moment is Alpaca Alpha hoog zwanger en zullen er minder volledige wandeleingen plaatsvinden. Wanneer haar veulentje geboren is word er enige tijd niet gewandeld.

Naast de wandelingen bieden we ook combi’s, combinaties van High Tea en wandeling.

Alpaca strandwandeling

Strandwandeling.

Wandelen over het strand tussen Domburg en Westkapelle. Foto’s maken met de zee op de achtergrond. Knuffelen met de Alpaca’s.

Onze dames genieten van de wind en het strand. U ook? Wij nodigen u van harte uit mee te gaan. We wandelen in een rustig tempo over het strand en door de duinen. Onderweg is er voldoende gelegenheid tot het maken van foto’s, knuffelen en om zelf een alpaca te leiden. Er wordt gewisseld zodat iedereen een Alpaca kan begeleiden. De Alpacas lopen graag door het water. Houd hier rekening mee met uw schoenkeuze. Kinderen onder de 14 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

De Alpacas strandwandeling duurt +- 1,5 uur en kost €30,- per persoon. Dit geld voor iedereen die mee loopt. De wandeling gaat door bij 6 deelnemers. Wilt u verzekerd zijn dat uw wandeling door gaat? Meld u dan aan met 6 personen.

Onze Alpacas houden niet van wandelen in de regen, sneeuw, hagel, harde wind of onweer. Houd op de dag van de door u gereserveerde wandeling de facebook pagina in de gaten, mocht de wandeling niet door gaan wordt dat op facebook gemeld.

Herfst/winter kleding advies: rubber laarzen, wind- en waterdichte jas, pet of muts. Een paraplu en het vast houden van een alpaca gaan niet samen.

Alpaca snert wandeling

Alpaca snert wandeling, een combinatie van wandelen in snert weer en aansluitend erwtensoep eten.

Wandel over het fietspad langs de winterse Zeeuwse landerijen. Geniet van de boompartijen en een pittoresk klinker straatje.

Onze dames genieten van de geuren van het land, de wind en de vergezichten. U ook? Wij nodigen u van harte uit mee te gaan. We wandelen in een rustig tempo. Onderweg is er voldoende gelegenheid tot het maken van foto’s, knuffelen en om zelf een alpaca te leiden. Er wordt gewisseld zodat iedereen een Alpaca kan begeleiden. Kinderen onder de 14 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

De Alpacasnertwandeling duurt +- 45 minuten, aansluitend warmen alle deelnemers op en eten in het bijzijn van de Alpacas een kop snert.

De Alpacasnertwandeling kost €25,50 per persoon. De wandeling gaat door bij 4 deelnemers. Wilt u verzekerd zijn dat uw wandeling door gaat? Meld u dan aan met 4 personen.

Onze Alpacas houden niet van wandelen in de hevige regen, sneeuw, hagel, harde wind of onweer. Houd op de dag van de door u gereserveerde wandeling de facebook pagina in de gaten, mocht de wandeling niet door gaan wordt dat op facebook gemeld.

Winter kleding advies: stevige schoenen, wind- en water dichte jas, een pet of muts of hoed. Een paraplu en het vast houden van een Alpaca gaan niet samen.

De snertwandeling vindt plaats vanaf medio november, of zoveel eerder als het snert weer is.

Stadswandeling Middelburg

Wandel door de oude pittoreske straatjes en over de stadswallen van de monumentale stad.  Leer de Alpacas kennen in Middelburg.

Onze dames genieten van afwisseling: klinker straatjes, jachthaven, Oostkerk, bruggetjes en oude bomen op het Bolwerk. U ook? Wij nodigen u van harte uit mee te gaan. We wandelen in een rustig tempo. Onderweg is er voldoende gelegenheid tot het maken van foto’s, knuffelen en om zelf een alpaca te leiden. Er wordt gewisseld zodat iedereen een Alpaca kan begeleiden. Kinderen onder de 14 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

De Alpacas Stadswandeling Middelburg duurt +- 1,5 uur.

De Alpacas Stadswandeling Middelburg kost €30,- per persoon. De wandeling gaat door bij 4 deelnemers. Wilt u verzekerd zijn dat uw wandeling door gaat? Meld u dan aan met 4 personen.

Onze Alpacas houden niet van wandelen in de hevige regen, sneeuw, hagel, harde wind of onweer. Houd op de dag van de door u gereserveerde wandeling (vaak ook al de avond vooraf) de facebook pagina in de gaten, mocht de wandeling niet door gaan wordt dat op facebook gemeld.

Winter kleding advies: stevige schoenen, wind- en water dichte jas, een pet of muts of hoed. Een paraplu en het vast houden van een Alpaca gaan niet samen.